DE kapsalon in Delft waar je van harte welkom bent om gezellig geknipt te worden. Maar waar je ook terecht kunt voor eerlijk en oprecht advies en een luisterend oor.

Kapsalon Gezellig Geknipt is een laagdrempelige, gezellige & familiare kapsalon in Delft, aan de rand van Delfgauw. Er wordt in deze salon gewerkt vanuit een gezonde basis en daarmee met het principe dat de gezonde hoofdhuid op nummer 1 staat. Vanuit daar wordt met passie en vakkennis, door een warm en gezellig team ‘vakidioten’ mooi haar gecreĆ«erd. Wees welkom!

Plan je afspraak direct hier online

Afspraak maken Pill-foto-element

Behandelingen & tarieven

In onze salon bieden we een scala aan haar- en hoofdhuidverzorgingsbehandelingen. Hier staat je gezonde hoofdhuid altijd op de eerste plaats. Ons advies is persoonlijk en afgestemd op jouw unieke haar- en hoofdhuidconditie.

We gebruiken alleen de beste producten, zorgvuldig geselecteerd en dierproefvrij. Ons deskundige team adviseert je graag over het perfecte product voor jouw haartype. Met trots werken we samen met topmerken zoals Mediceuticals, L’anza en Beauty Pillow, die onze passie voor kwaliteit delen.

Plan je afspraak online en laat je verwennen in een gezellige en huiselijke sfeer.

Afspraak maken

Wat anderen zeggen

Het is ook echt een poosje huiselijke gezelligheid bij jullie in de salon. Ik kom graag op visite!

Lia Karlas

Gezellig inderdaad! Professioneel. Ze luisteren naar wat je wilt en geven waar nodig tips. Helemaal prima ! Ik ben een zeer tevreden vaste klant geworden.

Margreet Hofman