Educatie

Het team van Gezellig Geknipt vindt het ontzettend belangrijk maar vooral écht heel erg leuk om altijd te blijven leren. In het kappersvak is verandering constant, juist dat maakt het vak zó ontzettend leuk. De meiden gaan daarom regelmatig op cursus bij een partner, bezoeken een beurs of gaan naar een show of nodigen een educator uit voor een in-salon training. Daarnaast duiken zij zelf regelmatig de boeken in of scrollen ze het internet en sociale kanalen af op zoek naar inspiratie.

Buiten het zelf blijven leren vinden de meiden het ook leuk om hun eigen kennis door te geven, zowel aan de klant in de salon als aan volgers van hun eigen sociale kanalen. Maar ook aan kappers in spé. Daarom doen zij ook regelmatig mee aan schoolse activiteiten zoals Delft on Stage of snuffelstages van basisscholen. 

Kapsalon Gezellig Geknipt is dan ook een erkend leerbedrijf voor het kappersvak.

Wanneer zij een stagiaire begeleiden vinden zij het belangrijk dat de stagiaire zoveel mogelijk in de praktijk leert. De stagiair zal dan ook met regelmaat modellen nodig hebben. Daarom biedt Gezellig Geknipt een gereduceerd tarief wanneer de klant ervoor kiest zich te laten behandelen door een stagiaire. Uiteraard zal iemand in opleiding altijd goed worden begeleid en niet in het diepe worden gegooid. Als model kan je er van uit gaan dat je gewoon gezellig geknipt de salon verlaat zoals je van de salon gewend bent. Een behandeling kan wel wat meer tijd in beslag nemen, afhankelijk van de fase van de stagiaire. Wil je model zijn? Kijk dan in de agenda of er stagiaire beschikbaar is voor de behandeling van jouw keuze.