Merken & Partners

Voor Gezellig Geknipt is het vanzelfsprekend dat er enkel gebruik gemaakt wordt van de juiste producten. De producten die in de salon gebruikt worden om mooi haar te creƫren zijn dan ook uitvoerig gekeurd voordat zij in de salon terecht komen. Producten bevatten enkel hoogwaardige ingrediƫnten die een meerwaarde voor het kapsel zijn en zij zullen dan ook nooit op dieren getest zijn. Uiteraard is niet ieder product voor ieder kapsel en/of voor ieder persoon geschikt. De meiden van kapsalon Gezellig Geknipt geven je graag, desgewenst uitgebreid, persoonlijk advies.

Partners waar Gezellig Geknipt mee samen werkt dienen aan een doordacht eisenpakket te voldoen. Met trots werken zij dan ook vooral samen met de volgende merken;

Mediceuticals, L’anza & Beauty Pillow.

Meer informatie over deze merken? Klik op de link naar hun website of vraag ernaar in de salon.

Op dit moment is er nog geen webshop waarbij je direct bij Gezellig Geknipt de producten kunt aanschaffen. Uiteraard kun je altijd in de salon terecht. Kom je niet in de salon? Bel of mail de meiden je wensen door dan kunnen zij je bestelling reserveren en klaarzetten zodat je het op kunt halen in de salon. Misschien kunnen zij het, bij uitzondering, zelfs wel even bij je langsbrengen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!